Kërkoni
Albanian
Kategoritë
  Menu Close
  • Kategoritë
  • Faqja kryesore
   • Rreth nesh
    • Back
    •  

     Kush jemi? 

      

     Më 5 Dhjetor 1912, për rëndësinë specifike që kishte Posta Shqiptare, qeveria e parë kombëtare e Ismail Qemalit, një javë pas shpalljes së pavarësisë, ngriti një ministri të veçantë të Post Telegrafës, ministër i së cilës ishte eruditi Lef Nosi.

      

     Posta Shqiptare sh.a është shoqëria më e madhe tregtare që operon në tregun e shërbimeve  postare dhe financiare në vend. Ndër vite, Posta Shqiptare nuk ka patur në fokus vetëm aktivitetin tregtar, por ka shërbyer si një ndërmjetëse  vitale midis biznesit, qytetarëve dhe institucioneve.

     Misioni ynë është të vazhdojmë të mbetemi lokomotiva e shërbimeve postare e financiare në vend, duke i garantuar klientit cilësi maksimale të shërbimeve, si duke përmbushur me së miri sloganin Shpejt.Sigurt.Kudo.

      

     Qëllimi ynë është konsolidimi i pozicionit dhe rritja e reputacionit të kompanisë në tregun e shërbimeve, duke synuar arritjen e standarteve në të njëjtin nivel me Postat homologe të rajonit e më gjerë.

     Ne jemi pranë jush me 533 zyra postare në të gjithë Shqipërinë dhe rreth 2500 punonjës në shërbimin tuaj. 

     Aset Kombëtar

     Si një ndër koorporatat e para në vend, që prej krijimit të shtetit shqiptar, 109 vite më parë, marka Posta Shqiptare, ka një rëndësi të veçantë për rolin dhe funksionin në gjithë këtë periudhë të gjatë kohore, si dhe trashëgiminë kulturore të saj përmes historisë së pullës dhe objekteve filatelike. Sot Posta Shqiptare është një aset në pronësi të taksapaguesve shqiptar dhe si e tillë çdo kontribut ndaj Postës është kontribut për vetë qytetarët dhe vendin.

     Pararojë në Teknologji

     Posta Shqiptare si çdo kompani dhe organizatë tjetër serioze është e vetëdijshme për rëndësinë e adaptimit me proceset evolutive të teknologjisë. Për këtë Posta ka zgjedhur të jetë një institucion në zhvillim dhe si e tillë ka nisur procesin e transformimit të shërbimeve dhe produkteve të saj drejt digjiitalizimit, aksesit në platformat online dhe integrimit të formateve hibride të shërbimit, çka e pozicionon atë krah aktorëve kryesorë të ekosistemit të inovacionit në Shqipëri e më tej në rajon.

     Përgjegjësi Sociale Korporative

     Zhvillimi i një avantazhi të qëndrueshëm konkurrues është një sfidë kryesore në axhendat e lidershipit të sotëm global dhe lokal, kësisoj Posta Shqiptare do të duhet të përqëndrohet në investime të qëndrueshme, zhvillimin e kontrolleve, standardeve, raportimeve që fokusohen në zgjidhje të qëndrueshme dhe afatgjatë duke ndihmuar komunitetin dhe duke zhvilluar potencialisht biznesin e tyre.

     Kjo qasje synon promovimin e një integrimi të qëndrueshëm dhe gjithëpërfshirës, brenda një vizioni të përgjithshëm të një shoqërie në proces globalizimi, ku ndërlidhen faktorë të qëndrueshëm politik, ekonomik, mjedisor dhe social.

     Vendet kandidate të BE-së si Shqipëria nxiten të inkurajojnë ndërmarrjet e biznesit të zhvillojnë dhe forcojnë angazhimet e tyre për përgjegjësinë shoqërore të korporatave. Ndaj Posta Shqiptare duhet të investojë kapacitetet e saj në drejtim të këtij angazhimi, si një institucion që përqafon standardet dhe modelet më të zhvilluara ndërkombëtare në këtë drejtim.

    • homepage.aboutus.readmore
  • Llogaria ime

  ARTIZANATI BLLOK 2018

  Njësia: PF03999
  Shitësi: Posta Shqiptare
  160,00 Lekë
  duke perjashtuar transportin
  i h

  Emisioni përbëhet nga 1 seri me 4 pulla dhe 1 bllok
  Data e emetimit: 27.12.2018
  Autor: Stefan Taçi
  Vlerat e pullave: 40 lekë, 80 lekë, 90 lekë dhe 130 lekë
  Vlera e bllokut: 200 lekë
  Tirazhi: 4.000 pulla (40-lekëshe), 54.000 pulla (80-lekëshe), 4.000 pulla (90-lekëshe), 44.000 pulla (130-lekëshe)
  Tirazhi: 4000 blloqe (200-lekëshe)
  Përmasat e pullës: 40 x 40 mm
  Përmasat e bllokut: 90 x 70 mm, pulla në brendësi 40 x 40 mm
  Kompozimi i tabakut: 2 seri në tabak
  Kompozimi i tabakut për shërbim postar: 20 pulla në tabak (80-lekëshe), 20 pulla në tabak (130- lekëshe)
  Zarfe të ditës së parë me seri: 250 copë
  Zarfe të ditës së parë me bllok: 250 copë
  Çmimi i zarfit të ditës së parë me seri: 500 lekë
  Çmimi i zarfit të ditës së parë me bllok: 360 lekë
  Shtypur në Shqipëri nga Adel CO

  0.0 0
  Shkruani vleresimin tuaj Close
  • Vetem klientet e regjistruar mund te shkruajne nje vleresim.
  *
  *
  • Keq
  • Shkelqyer
  *
  *
  *